Inscrie-te !Completeaza formularul si primesti cadouri de bun venit!

PROGRAM PENTRU SPONSORI C16 – C17 2015

Construiește-ți o echipă de vis pentru a câștiga bani și recompense fabuloase pentru EL și pentru EA!

Invită doi prieteni să se alăture Oriflame, ajută-i să realizeze Pasul 2 din Programul de Bun Venit C16 și poți alege setul Business pentru ea sau setul Business pentru el pentru numai 10 lei.

Program sponsori C16 C17

RC1617-pas-1

Produsele cadou sunt cumulative: pentru 2 recruți care au finalizat Pasul 2 din Programul de Bun Venit C16, sponsorul obține un set Business pentru ea sau un set Business pentru el, pentru 4 recruți obține doua două seturi Business pentru ea sau două seturi Business pentru el șamd.

Atenție! Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din Campania 1. Dacă omiți să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat setul Business pentru ea.

rc-sponsor2

RC1617-pas-2

 

Invită doi prieteni să se alăture Oriflame, ajută-i să realizeze Pasul 2 din Programul de Bun Venit C17 și poți alege geanta Business pentru ea sau geanta Business pentru el, pentru numai 10 lei.

Produsele cadou sunt cumulative: pentru 2 recruți care au finalizat Pasul 2 din Programul de Bun Venit C17, sponsorul obține o geantă Business pentru ea sau o geantă Business pentru el, pentru 4 recruți obține două genți Business pentru ea sau două genți Business pentru el șamd.

Atenție! Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din Campania 2. Dacă omiți să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat geanta Business pentru ea.

Fii sociabil! Distribuie articolul si prietenilor tai:
Pin Share

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Parteneri: Romania pe Harta | PortalOrtodox |