Inscrie-te !Completeaza formularul si primesti cadouri de bun venit!

Program pentru sponsori C13-C14 2014

Profită acum de avantajele programului pentru sponsori C13-C14!

Recrutează şi accesoriile Wonderful sunt ale tale!

Campania C13:

Invită doi prieteni să se alăture Oriflame, ajută-i să realizeze Pasul 1 din Programul de bun venit C13 şi primeşti ceasul Wonderful în C14, pentru numai 10 lei (preţ standard 109.90 lei). Oferta se poate multiplica: pentru fiecare 2 prieteni înscrişi care realizeazã Pasul 1 din Programul de bun venit C13, primeşti în C14 un ceas, pentru fi ecare 4 prieteni înscrişi primeşti în C14 douã ceasuri şamd.

Este momentul tău! Atrage toate privirile cu acest accesoriu în tonuri aurii, puse în valoare de strălucirea celor 12 ELEMENTE SWAROVSKI.

Detaliile contează!

  • Decorat cu 12 ELEMENTE SWAROVSKI
  • Mecanism Seiko de înaltă calitate
  • Este ambalat într-o cutie elegantă

Dimensiuni: 18.5 x 3.8 x 1 cm

ceasul Wonderful

Campania C14:

Invită doi prieteni să se alăture Oriflame, ajută-i să realizeze Pasul 1 din Programul de bun venit C14 şi primeşti brăţara Wonderful in C15, pentru numai 10 lei.Oferta se poate multiplica: pentru fiecare 2 prieteni înscrişicare realizeazã Pasul 1 din Programul de bun venit C13, primeşti în C15 o brãţarã, pentru fi ecare 4 prieteni înscrişi primeşti în C15 douã brãţãri şamd.

Un detaliu ce adaugă eleganţă oricărui look! Poartă brăţara Wonderful încastrată cu 35 de ELEMENTE SWAROVSKI şi placare de culoarea aurului roz.

Detaliile contează!

  • Decorată cu 35 ELEMENTE SWAROVSKI
  • Placare de culoarea aurului roz, pentru un plus de eleganţă
  • Sistem de prindere foarte rezistent

Dimensiuni: 6.5 x 5.8 x 0.3 cm

În plus, poţi să te bucuri de produsul preferat pentru numai 1 leu!

Ajută recruţii care au finalizat Pasul 1 din programul de bun venit în C13 sau în C14 să meargă mai departe şi vei profita de avantajele Programului „Transformă cosmeticele în bani.”

Transformă cosmeticele în bani

Pentru fiecare recrut care finalizează Pasul 2 din Programul de bun venit, obţii produsul cosmetic cu valoarea cea mai mare de pe factură pentru doar 1 leu! (cu excepţia accesoriilor, produselor Wellness, materialelor de prospectare, mostrelor şi produselor implicate în alte programe aflate în derulare).

Produsele cadou sunt cumulative: pentru 2 recruţi care au finalizat Pasul 2 din Programul de bun venit, sponsorul obţine 2 produse cu valoarea cea mai mare de pe factură pentru 1 leu fiiecare, pentru 3 recruţi, 3 produse cu valoarea cea mai mare de pe factură pentru 1 leu fiiecare etc.

Produsul/ele cu numai 1 leu se primesc în prima comandă din campania următoare celei în care recrutul a finalizat Pasul 2.

Exemplu: Ai un recrut care realizează Pasul 1 in C13 şi Pasul 2 în C14? În C15 benefificiezi de facturarea cu numai 1 leu a produsului cu cea mai mare valoare din prima ta comandă pe care o plasezi îm campania 15.

Mult succes!

Fii sociabil! Distribuie articolul si prietenilor tai:
Pin Share

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Parteneri: Romania pe Harta | PortalOrtodox |