Inscrie-te !Completeaza formularul si primesti cadouri de bun venit!

Program de Bun Venit C9-C10 2015

Program de bun venit c9

Program de Bun Venit PASUL 1

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C9 sau C10 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi spray-ul relaxant pentru corp cu extracte din lavandă şi smochine Nature Secrets, în valoare de 23.90 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei.

* Comanda pentru pasul 1 trebuie plasată în C9 – dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C9 şi în C10 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C10.pasul1

Program de Bun Venit PASUL 2

Revino în campania următoare, cumpără produse din catalogul C10 sau C11 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)** în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi geanta de umăr Navy, în valoare de 109.90 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 7 lei.

**Comanda pentru pasul 2 trebuie plasată în C10 – dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C9 şi în C11 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C10.

pasul2

Program de Bun Venit PASUL 3

Rămâi alături de noi şi, în cea de-a treia campanie, cumpără produse din catalogul C11 sau C12 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)*** în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi geanta Navy, în valoare de 149.90 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 10 lei.

***Comanda pentru pasul 3 trebuie plasată în C11 – dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C9 şi în C12 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C10.

pasul3

 

Te rog sa nu contactezi alti consultanti daca ai completat acest formular.

* obligatoriuFii sociabil! Distribuie articolul si prietenilor tai:
20
fb-share-icon20

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Parteneri: Romania pe Harta | PortalOrtodox |