Inscrie-te !Completeaza formularul si primesti cadouri de bun venit!

Program de bun venit C9 2017

CĂLĂTORIA TA SPRE FRUMUSEŢE, INSPIRAŢIE PENTRU O VACANŢĂ PLINĂ DE CULOARE & STIL

 

COSMETICE PREMIUM

 

Ochii tăi sunt mai mari şi mai fermecători decât oricând cu mascara pentru arcuirea genelor, iar privirea ta de o intensitate captivantă atunci când foloseşti creionul dermatograf The ONE.

PASUL1 (C9-C10)

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C9 sau C10 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi Mascara The ONE Eyes Wide Open plus Creionul dermatograf pentru ochi The ONE High Impact în valoare totală de 52.89 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei.

Program de bun venit - pasul 1

*Comanda pentru pasul 1 trebuie plasată în C9 – dacă te-ai înregistrat în Perioada campaniei C9 şi în C10 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C10.

 

PASUL 2 (C10-C11)

PORTOFELUL BE INSPIRED

Clasic si elegant, acest portofel bej & ivoar cu detalii gri din imitaţie de piele de şarpe te va ajuta să fii organizată în călătoriile tale.

Program de bun venit - pasul 2

Revino în campania următoare, cumpără produse din catalogul C10 sau C11 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)** în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi Portofelul Be Inspired, în valoare de 79.99 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 7 lei.

 

PASUL 3 (C11-C12)

GEANTA BE INSPIRED

Rafinează-ţi stilul cu această geantă bej & ivoar cu mânere & curea gri din imitaţie de piele de şarpe si accente aurii.

Program de bun venit - pasul 3

Rămâi alături de noi şi, în cea de-a treia campanie, cumpără produse din catalogul C11 sau C12 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)*** în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi geanta Be Inspired, în valoare de 149.99 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 10 lei.

*Comanda pentru pasul 1 trebuie plasată în C11 – dacă te-ai înregistrat în Perioada campaniei C9 şi în C12 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C10.

 

Daca iti doreesti aceste produse, completeaza formularul >>>Formular inscriere<<<

 

 

Fii sociabil! Distribuie articolul si prietenilor tai:
Pin Share

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Parteneri: Romania pe Harta | PortalOrtodox |