Inscrie-te !Completeaza formularul si primesti cadouri de bun venit!

Program de bun venit C7 2016

Program de Bun Venit C7 2016 valabil in perioada 10 – 30 mai 2016.

program de bun venit oriflame c7 2016

 

Traieste o viata frumoasa si sanatoasa!

 

3 pasi catre o piele sanatoasa si frumoasa.

 

 

Pasul 1 (C7)pbv-p1

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C7 în valoare de minim 150 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi crema de mâini şi corp, săpunul lichid Milk & Honey Gold şi balsamul protector cu miere organică Tender Care, în valoare de 85.70 lei. Produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei.

Răsfăţ suprem.

Produse de lux, intens hrănitoare, infuzate cu extracte organice provenite din lapte şi miere, ce hidratează şi îngrijesc, pentru o piele de o finețe și suplețe încântătoare.

 

Pasul 2 (C8)pbv-p2

Revino în campania următoare, cumpără produse din catalogul C8 în valoare de minim 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi gelul de duş, exfoliantul pentru corp, setul pentru îngrijirea mâinilor Swedish Spa, în valoare de 113.70 lei. Produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 7 lei.

RELAXARE ÎN STIL SPA

Revitalizează simţurile şi curăţă eficient. Împrospătare pentru corp şi spirit.

 

Pasul 3 (C9)pbv-p3

Rămâi alături de noi şi, în cea de-a treia campanie, cumpără produse din catalogul C9 în valoare de minim 350 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi sistemul de curăţare a tenului Skin Pro, în valoare de 139.90 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 10 lei.

Un ten curat și împrospătat, gata pentru îngrijire!

Îndepărtează impurităţile, machiajul şi sebumul mai eficient decât în cazul curăţării manuale, ceea ce duce la o piele vizibil mai netedă, mai strălucitoare şi mai uniformă.

 

Pentru a beneficia de aceste oferte si cadouri precum si de reduceri de pana la 40% fata de preturile din catalog te poti inscrie aici: formular inscriere Oriflame

Fii sociabil! Distribuie articolul si prietenilor tai:
Pin Share

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Parteneri: Romania pe Harta | PortalOrtodox |