Inscrie-te !Completeaza formularul si primesti cadouri de bun venit!

Program de bun venit C6 – C7 2015

Programul de Bun Venit – pasul 1

Inscrie-te la Oriflame, cumpara produse din catalogul C6 sau C7 (in functie de campania in care te-ai inscris)* in valoare de minim 150 lei cumulat (pret de catalog) si vei primi rimelul The ONE Double Effect si fardul duo pentru pleoape The ONE Colour Match, in valoare de 72.80 lei.

Produsele se livreaza automat cu prima comanda din campania urmatoare, pentru numai 5 lei.

*Comanda pentru pasul 1 trebuie plasata in C6 – daca te-ai inregistrat in perioada campaniei C6 si in C7 – daca ai fost inregistrat ca si consultant in campania C7.

Programul de Bun Venit – pasul 2

Revino in campania urmatoare, cumpara produse din catalogul C7 sau C8 (in functie de campania in care te-ai înscris)** in valoare de minim 250 lei cumulat (pret de catalog) si vei primi portofelul Summer Sunset, in valoare de 89.90 lei.

Produsul se livreaza automat cu prima comanda din campania urmatoare, pentru numai 7 lei.

**Comanda pentru pasul 2 trebuie plasata in C7 – daca te-ai inregistrat in perioada campaniei C6 si in C8 – daca ai fost înregistrat ca si consultant in C7.

Programul de Bun Venit – pasul 3

Ramai alaturi de noi si, in cea de-a treia campanie, cumpara produse din catalogul C8 sau C9 (in functie de campania in care te-ai inscris)*** in valoare de minim 350 lei cumulat (pret decatalog) si vei primi geanta Summer Sunset, in valoare de 149.90 lei.

Produsul se livreaza automat cu prima comanda din campania urmatoare, pentru numai 10 lei.

*** Comanda pentru pasul 3 trebuie plasata in C8 – daca te-ai inregistrat in perioada campaniei C6 sau in C9 – daca ai fost inregistrat ca si consultant in perioada campaniei C7.

 

Program de bun venit C6 C7 2015

Pentru a beneficia de reduceri de pana la 40% fata de preturile din acest catalog va puteti inscrie aici: formular inscriere Oriflame

Fii sociabil! Distribuie articolul si prietenilor tai:
Pin Share

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Parteneri: Romania pe Harta | PortalOrtodox |