Inscrie-te !Completeaza formularul si primesti cadouri de bun venit!

Program de bun venit C4 2016

Program de bun venit C4 valabil in perioada 8 martie – 28 martie 2016

PASUL 1

Program de bun venit C4 - Pasul 1Înscrie-te la Oriflame şi cumpără produse în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog), în campania în care te-ai înscris. Revino în campania următoare şi alege-ţi, pentru numai 5 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 1.

Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din campania următoare celei în care te-ai înscris*. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat rimelul 5-în-1 The ONE WonderLash, pentru 5 lei.

*De exemplu: te-ai înscris în campania 4 – adaugă produsul cadou Pasul 1 la prima ta comandă din campania 5.

 

PASUL 2

Program de bun venit C4 - Pasul 2Revino în campania imediat următoare înscrierii şi cumpără produse în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog). În prima comandă din următoarea campanie alege-ţi, pentru numai 7 lei, una din cele 4 opţiuni de produse de la Pasul 2.

Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din a doua campanie de la înscriere**. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul/codurile produsului/produselor cadou, vei primi automat setul Milk&Honey, pentru 7 lei.

**De exemplu: te-ai înscris în campania 4 – adaugă produsul cadou Pasul 2 la prima ta comandă din campania 6.

 

PASUL 3

Program de bun venit C4 - Pasul 3Rămâi alături de noi şi în cea de-a treia campanie şi cumpără produse în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog).

La prima comandă din campania următoare alege-ţi, pentru numai 10 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 3.

Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din cea de-a treia campanie de la înscriere***. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat apa de toaletă Eclat Femme, pentru 10 lei.

***De exemplu: te-ai înscris în campania 4 – adaugă produsul cadou Pasul 3 la prima ta comandă din campania 7.

 

Pentru a beneficia de aceste oferte si cadouri precum si de reduceri de pana la 40% fata de preturile din catalog te poti inscrie aici: formular inscriere Oriflame

Fii sociabil! Distribuie articolul si prietenilor tai:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Parteneri: Romania pe Harta | PortalOrtodox |