Inscrie-te !Completeaza formularul si primesti cadouri de bun venit!

Program de bun venit C16 C17 2015

PROGRAM DE BUN VENIT C16 C17 VALABIL IN PERIOADA 17 NOIEMBRIE – 28 DECAMBRIE 2015

 

3 pași pentru a obține recompense fabuloase pentru EL & EA. Alege-ți cadoul în fiecare pas!

 Cei 3 pasi ai acestui program de bun venit C16 C17 sunt:

Pasul 1

Program de bun venit C16 C17 2015 Pasul1Alătură-te Oriflame, cumpără produse din Catalogul C16 sau C17 (în funcție de campania în care te-ai înscris)* în valoare de minim 150 lei cumulat (preț de catalog) și poți primi deodorantul roll-on antiperspirant 24H Giordani Gold sau deodorantul roll-on antisperspirant 24H Midsummer Man, fiecare în valoare de 15.90 lei, pentru numai 5 lei.

Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din campania următoare celei în care te-ai înscris.*

Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat deodorant-ul roll-on antiperspirant Giordani Gold, pentru numai 5 lei. Atenţie! Dacă în Pasul 1 alegi produsul pentru femei, atunci şi în ceilalţi 2 paşi vei primi produsele destinate femeilor. Aceeaşi condiţie se aplică şi în cazul produselor destinate bărbaţilor.

*Comanda pentru pasul 1 trebuie plasată în C16 – dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C16 şi în C17 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C17.

Pasul 2

Program de bun venit C16 C17 2015 Pasul2Revino în campania următoare, cumpără produse din Catalogul C17 sau C1 (în funcție de campania în care te-ai înscris)** în valoare de 250 lei cumulat (preț de catalog) și poți primi apa de parfum So Fever pentru ea sau apa de toaletă So Fever pentru el, în valoare de 89.90 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 7 lei. Atenție! Dacă în Pasul 1 ai ales produsul pentru femei, atunci vei primi automat produsul din aceeași categorie. Aceeași condiție se aplică și în cazul produselor destinate bărbaților.

**Comanda pentru pasul 2 trebuie plasată în C17 – dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C16 și în C1 – dacă ai fost înregistrat ca și consultant în perioada campaniei C17.

Pasul 3

Program de bun venit C16 C17 2015 Pasul3Rămâi alături de noi şi, în cea de-a treia campanie, cumpără produse din Catalogul C1 sau C2 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)*** în valoare de 350 lei cumulat (preț de catalog) și poți primi setul Business pentru ea sau setul Business pentru el, în valoare de 189.99 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 10 lei. Atenţie! Dacă în Pasul 1 ai ales produsul pentru femei, atunci vei primi automat produsul din aceeași categorie. Aceeași condiție se aplică și în cazul produselor destinate bărbaților.

***Comanda pentru pasul 3 trebuie plasată în C1 – dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C16 și în C2 – dacă ai fost înregistrat ca și consultant în perioada campaniei C17.

 

Pentru a beneficia de aceste oferte si cadouri precum si de reduceri de pana la 40% fata de preturile din catalog te poti inscrie aici: formular inscriere Oriflame

 

Felicitări pentru decizia ta de a te alătura echipei noastre! Prin acest Program de Bun Venit C16 C17, ai acum posibilitatea de a primi recompense fabuloase pentru EL & EA.

Fii sociabil! Distribuie articolul si prietenilor tai:
One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Parteneri: Romania pe Harta | PortalOrtodox |