Inscrie-te !Completeaza formularul si primesti cadouri de bun venit!

Program de bun venit 2017

Program de bun venit 2017 este valabil pentru inscrierile din campania C11 2017, adica 01 – 21 august 2017.

Program de bun venit C8 2016 Oriflame

Program de Bun Venit C11 2017 pentru noii consultanți!

Felicitări pentru decizia ta de a te alătura echipei noastre! Prin Programul de Bun Venit, ai acum posibilitatea de a primi cadouri fantastice. Mai mult, beneficiezi de reduceri mari pentru toate comenzile tale.

Pasul 1 (C11)

Înscrie-te la Oriflame şi cumpără produse în valoare de minim 150 lei cumulat (preţ de catalog), în campania în care te-ai înscris. Revino în campania următoare şi alege-ţi, pentru numai 5 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 1. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din campania următoare celei în care te-ai înscris*. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat rimelul 5-în-1 The ONE WonderLash, pentru 5 lei.

Program de bun venit C1 - Pasul 1
*De exemplu: te-ai înscris în campania 1 – adaugă produsul cadou Pasul 1 la prima ta comandă din campania 2.

Pasul 2 (C12)

Revino în campania imediat următoare înscrierii şi cumpără produse în valoare de minim 250 lei cumulat (preţ de catalog). În prima comandă din următoarea campanie alege-ţi, pentru numai 7 lei, una din cele 4 opţiuni de produse de la Pasul 2. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din a doua campanie de la înscriere**. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul/codurile produsului/produselor cadou, vei primi automat crema hidratantă de zi True Perfection, pentru 7 lei.

Program de bun venit C1 2017
**De exemplu: te-ai înscris în campania 1 – adaugă produsul cadou Pasul 2 la prima ta comandă din campania 3.

Pasul 3 (C13)

Rămâi alături de noi şi în cea de-a treia campanie şi cumpără produse în valoare de minim 350 lei cumulat (preţ de catalog). La prima comandă din campania următoare alege-ţi, pentru numai 10 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 3. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din cea de-a treia campanie de la înscriere***. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat apa de toaletă Eclat Femme, pentru 10 lei.

Program de bun venit C1 Pasul 3
***De exemplu: te-ai înscris în campania 1 – adaugă produsul cadou Pasul 3 la prima ta comandă din campania 4.

Pentru a beneficia de aceste oferte si cadouri precum si de reduceri de pana la 40% fata de preturile din catalog te poti inscrie aici: formular inscriere Oriflame

Fii sociabil! Distribuie articolul si prietenilor tai:
Pin Share
  • Nota acordata acestui articol

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Parteneri: Romania pe Harta | PortalOrtodox |

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/valyexin/public_html/orifseverin.info/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/valyexin/public_html/orifseverin.info/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/valyexin/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/valyexin/public_html/orifseverin.info/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52