Inscrie-te !Completeaza formularul si primesti un cadou. Detalii

Program de bun venit C1 2017

Program de bun venit C1 2017 este valabil pentru inscrierile din campania C1 2017, adica 29 decembrie 2016 – 23 ianuarie 2017.

Program de bun venit C8 2016 Oriflame

Program de Bun Venit C1 2017 pentru noii consultanți!

Felicitări pentru decizia ta de a te alătura echipei noastre! Prin Programul de Bun Venit, ai acum posibilitatea de a primi cadouri fantastice. Mai mult, beneficiezi de reduceri mari pentru toate comenzile tale.

Pasul 1 (C1)

Înscrie-te la Oriflame şi cumpără produse în valoare de minim 150 lei cumulat (preţ de catalog), în campania în care te-ai înscris. Revino în campania următoare şi alege-ţi, pentru numai 5 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 1. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din campania următoare celei în care te-ai înscris*. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat rimelul 5-în-1 The ONE WonderLash, pentru 5 lei.

Program de bun venit C1 - Pasul 1
*De exemplu: te-ai înscris în campania 1 – adaugă produsul cadou Pasul 1 la prima ta comandă din campania 2.

Pasul 2 (C2)

Revino în campania imediat următoare înscrierii şi cumpără produse în valoare de minim 250 lei cumulat (preţ de catalog). În prima comandă din următoarea campanie alege-ţi, pentru numai 7 lei, una din cele 4 opţiuni de produse de la Pasul 2. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din a doua campanie de la înscriere**. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul/codurile produsului/produselor cadou, vei primi automat crema hidratantă de zi True Perfection, pentru 7 lei.

Program de bun venit C1 2017
**De exemplu: te-ai înscris în campania 1 – adaugă produsul cadou Pasul 2 la prima ta comandă din campania 3.

Pasul 3 (C3)

Rămâi alături de noi şi în cea de-a treia campanie şi cumpără produse în valoare de minim 350 lei cumulat (preţ de catalog). La prima comandă din campania următoare alege-ţi, pentru numai 10 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 3. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din cea de-a treia campanie de la înscriere***. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat apa de toaletă Eclat Femme, pentru 10 lei.

Program de bun venit C1 Pasul 3
***De exemplu: te-ai înscris în campania 1 – adaugă produsul cadou Pasul 3 la prima ta comandă din campania 4.

Pentru a beneficia de aceste oferte si cadouri precum si de reduceri de pana la 40% fata de preturile din catalog te poti inscrie aici: formular inscriere Oriflame

Fii sociabil! Distribuie articolul si prietenilor tai:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Parteneri: Romania pe Harta | PortalOrtodox |