Alaturi de Oriflame poti castiga din 3 puncte de vedere:

Arati minunat

Ti-ar placea sa faci parte din spectaculoasa lume a frumusetii?

Iti oferim sansa sa descoperi minunatele noastre produse cosmetic sis a cunosti oameni noi.

Oriflame ofera frumusete inspirata de vise cu formule dezvoltate cu ajutorul celor mai recente tehnologii.

Frumusetea inseamna mai mult decat produse cosmetice, ea te ajuta sa te simti si sa arati minunat din interior catre exterior cu produse naturale.

In fiecare an, Oriflame lanseaza sute de produse noi, iar la fiecare 3 saptamani vei redescoperi un nou catalog cu cele mai recente inovatii in ingrijirea pielii, a corpului si a parului sau oferte special gandite doar pentru tine. Avem o gama larga cu sute de produse noi pentru toate nevoile si varstele.

Produsele Oriflame sunt fabricate in Suedia, contin doar ingrediente natural, iar devotamentul nostru pentru siguranta, inovatie si calitate le claseaza pe un nivel inalt in industria cosmetica.

Castiga bani

Castiga bani in plus pentru a-ti construi o cariera in domeniul cosmeticelor, tu decizi cat de departe vrei sa ajungi!

Oriflame iti ofera 2 posibilitati de castig: 

  1. Vanzand produse Oriflame. Poti avea un profit de pana la 40% din valoarea comenzii doar recomandand produsele cunostintelor, vecinelor, rudelor, colegelor.
  2. Invita-ti prietenii sa ti se alature. Prezinta-le si altora oportunitatea ta de castig si construieste-ti propria echipa de consultanti!
    O data cu echipa creste si venitul.
    Oriflame si liderul tau iti ofera sprijin pe tot parcursul drumului. Vei beneficia de platforme de e-larning si aplicatii online care te pregatesc pentru succes.
    Oriflame iti indeplineste visurile!

Te distrezi 

Ca reprezentant Oriflame cunosti oameni noi interesati si frumusete si afaceri. Multi oameni impartasesc cu bucurie experienta lor din cadrul propriei afaceri.
Meritele tale sunt appreciate si recunoscute, iar la randul tau ii poti ajuta pe altii sa isi inndeplineasca visurile!

Nu mai sta pe ganduri, alatura-te echipei Oriflame completand formularul de aici !