Inscrie-te !Completeaza formularul si primesti un cadou. Detalii

Combate petele închise la culoare cu noile produse Optimals!

Pielea ta este expusă zilnic la factori externi nocivi cum ar fi expunere excesivă la soare și poluare? Acești factori pot cauza efectul nedorit de îmbătrânire prematură a pielii, apariția petelor închise la culoare și pierderea luminozității pielii. Însă avem o soluție pentru împiedicarea acestor efecte! Fă cunoștință cu noua noastră gamă de produse Optimals.

OPTIMALS EVEN OUT

Având la bază elemente ale naturii puse în valoare de oamenii de știință Oriflame, formulele eficiente Even Out reduc semnificativ aspectul petelor pigmentare. Grație amestecului de ingrediente suedeze și Complexul LumiLight de iluminare a pielii, tenul tău este mai uniform, luminos și fără imperfecțiuni.

Optimals Even Out este o gamă cu multiple beneficii care conține amestecuri de ingrediente naturale de origine suedeză, cunoscute pentru concentrațiile bogate de antioxidanți, vitamine și uleiuri esențiale. Acestea lucrează împreună pentru a conferi o piele mai luminoasă și un ten lipsit de imperfecțiuni, neted și radiant.

  • Sânziană – vitamina C are proprietăți excelente de iluminare a pielii
  • Agrișe – acizii fructelor contribuie la stimularea vitalității si luminozității
  • Ulei din semințe de merișoare – vitamina E și antioxidanții din compoziția acestuia ajută la hrănirea și la protejarea pielii.

Gama Even Out conține de asemenea substanțe active pentru a spori și mai mult eficiența produselor.

  • Substanța activă anti-poluare oferă protecție împotriva agresorilor mediului cum ar fi poluarea și menține pielea sănătoasă și hidratată.
  • Complexul LumiLight minimizează aspectul petelor pigmentare existente și împiedică formarea zonelor decolorate ale pielii.
  • Nici unul dintre produse nu conține parabeni!

 

 

REZULTATE VIZIBILE ÎN 14 ZILE

Optimals Even Out este o gamă cu beneficii multiple formulată cu o combinație unică de ingrediente naturale și Complexul LumiLight, ce reduce aspectul petelor pigmentare și hiperpigmentarea specific deteriorărilor cauzate de expunerea la soare. Lasă pielea cu un aspect mai luminos, uniform și întinerit.

*Fapt confirmat în cadrul testelor de consumator de către femei care au folosit crema de zi, crema de noapte și serul Optimals Even Out

Fii sociabil! Distribuie articolul si prietenilor tai:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Parteneri: Romania pe Harta | PortalOrtodox |