Inscrie-te !Completeaza formularul si primesti cadouri de bun venit!

Catalog Oriflame C5 2017 | Brosura Oriflame

Catalog Oriflame C5 2017 valabil in perioada 28 martie – 18 aprilie 2017

 

50 DE ANI DE FRUMUSEŢE ŞI VISURI ÎMPLINITE. SĂRBĂTOREŞTE ALĂTURI DE NOI!

 

SĂ FACEM ISTORIE ÎMPREUNĂ!

Din 1967, Oriflame oferă sprijin oamenilor, pentru ca aceştia să arate, să se simtă şi să trăiască mai bine – îmbogăţind vieţile multora şi împlinindu-le visurile. Pentru noi, drumul pe care îl parcurgem pentru împlinirea unui vis este la fel de important precum scopul în sine. Calea poate fi diferită pentru fiecare dintre noi, însă cu toţii avem în comun un lucru – sentimentul minunat de a face o schimbare în bine. Aceea de a-ţi lua destinul în propriile mâini şi de a-ţi scrie propria poveste. Sunt cincizeci de ani de astfel de istorii în comunitatea Oriflame, poveşti care te inspiră şi îţi încălzesc inima. Relatări despre evoluţie, pasiune şi realizări personale. Vă invităm să sărbătorim împreună aceste istorii de succes pe parcursul acestui an aniversar. Şi, desigur, să ne bucurăm de multe altele în viitor!

 

CINCIZECI DE ANI DE VISURI ŞI INSPIRAŢIE

În 1967, fraţii Jonas şi Robert af Jochnick au avut o idee. Să creeze o companie de frumuseţe care să ajungă la femeile din întreaga lume. Şi astfel a fost fondată compania Oriflame. Pe parcursul acestor 50 de ani, Oriflame a devenit una dintre cele mai mari companii de frumuseţe din lume, iar modelul nostru unic de vânzare a adus beneficii multor milioane de vieţi din întreaga lume. Datorăm aniversarea primilor 50 de ani de succes Oriflame pasiunii şi determinării fraţilor Jonas şi Robert af Jochnick. Să privim înainte către următorii 50 de ani de succes!

 

PRODUSE SUEDEZE, NATURALE, INOVATOARE

Filozofia noastră în ceea ce priveşte produsele aduce împreună cele mai bune elemente din natură şi ştiinţa de ultimă oră. În laboratoarele Institutului nostru de Cercetare a Pielii, oameni de ştiinţă desfăşoară o activitate intensă şi continuă de dezvoltare a produselor ce fac cu adevărat diferenţa în vieţile noastre. Rezultatul? Produse de înfrumuseţare şi Wellness de înaltă calitate, dezvoltate responsabil pentru îngrijirea întregului corp şi pentru a răspunde tuturor nevoilor specifice legate de frumuseţe.

 

Nu rata catalogul aniversar Oriflame!

Noul catalog Oriflame C5 2017 poate fi vizualizat aici:

Catalogul se incarca in cateva secunde. Te rog sa astepti.

https://www.orifseverin.info/catalog-oriflame-c5-2017-brosura-oriflame.html

 

Catalog Oriflame C5 2017In acest catalog Oriflame C5 2017 sarbatorim legendara Cutiuta cu minuni Tender Care intr-o editie speciala la pretul aniversar de 9,99 lei.

• Formula originală cu ceară naturală de albine şi vitamina E

• Calmează pielea şi îi redă supleţea

• Hidratează şi întăreşte bariera de protecţie a pielii

• Multifuncţional – protecţie pentru piele şi buze

Hidratează, catifelează şi protejează pielea uscată şi aspră, cu unul dintre cele mai îndrăgite produse din portofoliul Oriflame. Într-o cutie luxoasă, frumos finisată în tonuri aurii, acest produs aniversar în ediţie limitată conţine formula originală cu ceară naturală de albine şi vitamina E, care i-a adus popularitatea timp de zeci de ani.

 

Noul parfum Volare GOLD

noul parfum volare gold c5De asemenea, un produs foarte iubit este parfumul Volare care in acest catalog Oriflame C5 2017 apare in editia Gold la pretul de 69,99 lei.

 

Lansată în 1996, colecţia noastră emblematică Volare aduce arome feminine şi romantice de trandafir, inspirând femeile care le poartă să sărbătorească iubirea din vieţile lor. În timp ce aroma originală Volare evocă visul iubirii, Volare Forever întruchipează aura iubirii pure. Apa de parfum Volare Gold, cea mai recentă aromă din familia Volare, este o celebrare sublimă a eternei iubiri.

Asemenea momentelor unice în care îţi întâlneşti iubirea, apa de parfum Volare Gold captivează prin acordurile sale senzuale şi totodată luminoase de flori de trandafir, îmbinate cu aroma deliciilor dulci. O celebrare sublimă a eternei iubiri.

 

 

Pentru a avea cat mai multe comenzi va recomandam sa va achizitionati mai multe cataloage, in fiecare campanie se modifica codul cataloagelor dupa cum urmeaza:

  • Catalog Oriflame C5 2017 Cod: 719705 – Pret 2,50 LEI
  • Set 5 Cataloage C5 2017 Cod: 712705 – Pret 10,00 LEI
  • Set 10 Cataloage C5 2017 Cod: 713705 – Pret 15,00 LEI
  • Set 20 Cataloage C5 2017 Cod: 714705 – Pret 25,00 LEI

Incepand cu campania C5 veti putea comanda si cataloage C6.

  • Catalog Oriflame C6 2017 Cod: 719706 – Pret 2,50 LEI
  • Set 5 Cataloage C6 2017 Cod: 712706 – Pret 10,00 LEI
  • Set 10 Cataloage C6 2017 Cod: 713706 – Pret 15,00 LEI
  • Set 20 Cataloage C6 2017 Cod: 714706 – Pret 25,00 LEI

 

Pentru a beneficia de reduceri de pana la 40% fata de preturile din acest catalog va puteti inscrie aici: formular inscriere Oriflame

Sursa: oriflame.ro

Fii sociabil! Distribuie articolul si prietenilor tai:
Pin Share

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Parteneri: Romania pe Harta | PortalOrtodox |