Inscrie-te !Completeaza formularul si primesti cadouri de bun venit!

Cadouri – Program de bun venit C16-C17 2014

Inscrie-te acum la Oriflame si primesti cadourile de mai jos.

Cumpara produse pentru tine si pentru familia ta si te bucuri de super reduceri si cadouri inca de la prima ta comanda! Cei trei pasi simplu de urmat te vor ajuta sa ARATI BINE, sa CASTIGI BANI si sa TE DISTREZI!

Cadouri Oriflame - Program de bun venit C16-C17 2014

PASUL 1!

Inscrie-te la Oriflame, cumpara produse din catalogul C16 sau C17 (in functie de campania in care te-ai inscris)* in valoare de 150 lei cumulat (pret de catalog) si vei primi Trusa pentru manichiura Giordani Gold, in valoare de 74.90 lei. Produsul se livreaza automat cu prima comanda din campania urmatoare, pentru numai 5 lei.
* Comanda pentru pasul 1 trebuie plasata in C16 – daca te-ai inregistrat in perioada campaniei C16 si in C17 – daca ai fost inregistrat ca si consultant in perioada campaniei C17.

Pasul 1 - Program de bun venit C16-C17 2014

PASUL 2!

Revino in campania urmatoare, cumpara produse din catalogul C17 sau C1 (in functie de campania in care te-ai inscris)** in valoare de 250 lei cumulat (pret de catalog) si vei primi portofelul Elegant Business, in valoare de 79.90 lei. Produsul se livreaza automat cu prima comanda din campania urmatoare, pentru numai 7 lei.
**Comanda pentru pasul 2 trebuie plasata in C17 – daca te-ai inregistrat in perioada campaniei C16 si in C1 – daca ai fost inregistrat ca si consultant in perioada campaniei C17.

PASUL 3!

Ramai alaturi de noi si, in cea de-a treia campanie, cumpara produse din catalogul C1 sau C2 (in functie de campania in care te-ai inscris)*** in valoare de 350 lei cumulat (pret de catalog) si vei primi geanta de laptop Elegant Business, in valoare de 109.90 lei. Produsul se livreaza automat cu prima comanda din campania urmatoare, pentru numai 10 lei.
***Comanda pentru pasul 3 trebuie plasata in C1 – daca te-ai inregistrat in perioada campaniei C16 si in C2 – daca ai fost inregistrat ca si consultant in perioada campaniei C17.

Ti-am pregatit inca o surpriza!

Chiar in campania in care ai plasat prima comanda, ai posibilitatea de a achizitiona Setul cu produse esentiale cu doar 62.25 lei*!

Setul (cod 711559) contine 5 produse de top din portofoliul Oriflame:

  • Rimel The ONE Volume Blast Black
  • Balsam multifunctional Tender Care
  • Crema hidratanta de dus Milk & Honey Gold
  • Crema regeneratoare de noapte pentru maini Swedish Spa
  • Crema hranitoare pentru maini si corp Milk & Honey Gold

Valoarea totala a produselor este de 124.5 lei!

Fii sociabil! Distribuie articolul si prietenilor tai:
Pin Share
2 Comments
    • Andreea

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Parteneri: Romania pe Harta | PortalOrtodox |